Marta si Bogdan

 

Gata, am decis: medalia pentru “cea mai frumoasa mamica” merge laaaaa….

O data cu prima sesiunea foto de “burtica” dupa foarte mult timp, ni s-a confirmat ca nu-i putin lucru sa lucrezi in fiecare zi a vietii cu oameni fericiti, in momente fericite ale vietii lor. Marta nu este pentru prima data in fata obiectivului nostru foto si de fiecare data am fost incantati de rezultatul final al unei reprize foto cu ea, cu atat mai mult cu cat acesta este obtinut cu un om obisnuit, nu fotomodel.

Totul a inceput cu sesiunea foto pe care am realizat-o cu ea si sotul ei, la mare, am continuat cu fotografiile la nunta lor si iata acum, suntem fotografii oficiali ai noului membru al familiei, NOAH, pe care urmeaza in cateva zile sa-l si cunoastem …oficial. De fapt inainte de aceasta sesiune foto, realizata in studioul nostru, am avut mari emotii de teama sa nu cumva sa vina mai devreme decat era preconizat :)

 

0122

0150

0139

 0008 0194

 

0187

0223

0242

0262

0319

0274 0332

0342

0338  

0336 

0404

3 comentarii:

  1. Super expresiv si super feeling! Ne incantati cu lucruri noi si frumoase asa cum numai voi stiti! Mai vreeem! Va pupam, Adriana si Vladut

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt extraordinare imaginile... si ati reusit sa captati destul de bine si sentimentele care le traiesti intr-un moment ca acesta. Felicitari pentru cadre, si felicitari noilor parinti, o sa aibe un bebe super smecher :), Dumnezeu sa fie alaturi de ei si de voi mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S. cred ca este minunat sa fi fotograf si sa ai darul in a capta asa de frumos niste momente asa de minunate...felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Pentru a trimite comentariile dvs. nu este nevoie sa parcurgeti meniul anevoios de inregistrare a unui cont Google. Este suficient sa bifati optiunea "NUME/ADRESA URL" si sa va introduceti identitatea.




VREI SA VEZI MAI MULT ?

PENTRU POSTARILE ANTERIOARE CLICK PE OPTIUNEA ALATURATA "POSTARI MAI VECHI" !



PhotoONE on Facebook