Noul site PhotoONE

Fara multe prezentari si prea pompoase introduceri.... anuntam "schimbarea la fata" a site-ului adica ce mai tura-vura, un nou site PhotoONE  (pe necunoscatori si carcotasi ii anuntam ca din nou, la capitolul prezentare, ne-am lasat pe mana specialistilor si ca nu ne facem raspunzatori decat de continutul in imagini al paginii noastre, nu si de modul acestora de a fi prezentate in acest model de site)

Pe prieteni insa si pe clienti, pe cei care ne cunosc sau nu, dar care au gasit in PhotoONE o metoda de relaxare 3 minute pe zi, pe cei care ne sustin mereu cu vorbe frumoase si pozitive dar si pe cei nou-popositi aici, ii invitam sa se delecteze pentru inca un an cu imagini noi, preferatele noastre (unele se regasesc si pe blog)

 

Picture 2

5 comentarii:

  1. Arata si mai bine decit cel vechi.Eu personal va multumesc pentru faptul ca faceti ce faceti, pentru faptul ca reusiti sa aratati oamenilor cum trebuie sa arata o nunta in fotografii.Un coleg de breasla de la sa zicem Photo 52 :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim, multumim, multumim.....
    Vorbele sunt prea sarace si exprima prea putin cand vrem sa raspundem unor asemenea mesaje.

    Succes si tie si curaj... 52 nu poate fi niciodata foarte departe de 1 daca esti inarmat cu pasiune si incredere in ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am ramas foarte placut surprinsi de noua "infatisare" PhotoONE si si mai placut surprinsi de ideea aceluiasi sound.
    Colegele mele de facultate deja s-au hotarat ca va cheama la Oradea sa le faceti albumele de nunta, desi nuntile lor sunt departe.
    Din partea asta de tara numai cuvinte de lauda. A trecut aproape un an de la nunta noastra si lumea inca ne cere link-ul pentru a da mai departe, sau pentru a vedea inca o data imagini de la nunta noastra.
    Legat de noua prezentare, numai de bine. Tineti-o tot asa. Va pupam

    RăspundețiȘtergere
  4. EEEE....o surpriza deosebita...suntem profund impresionati de felul in care arata noul site Photoone!!! Felicitari pentru faptul ca intotdeauna reusiti sa ne surprindeti placut !!! Dragi prieteni , va transmitem salutari de la Pitesti!!! Cu deosebita stima si admiratie , Dana si Alex (doi oameni simpli carora voi, prin efortul depus , le-ati transformat nunta intr-o minunata poveste ...) Va iubim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru site! Modul full-screen il pune in adevarata valoare, e una din cele mai puternice "tehnicalitati" din site. E super: simplu, curat, aerisit, cu accent pe fotografii - iar fotografiile sunt "adevarate"! Un imbold in plus pentru a ne apuca odata de conceput site-ul nostru! Bravo!

    RăspundețiȘtergere

Pentru a trimite comentariile dvs. nu este nevoie sa parcurgeti meniul anevoios de inregistrare a unui cont Google. Este suficient sa bifati optiunea "NUME/ADRESA URL" si sa va introduceti identitatea.




VREI SA VEZI MAI MULT ?

PENTRU POSTARILE ANTERIOARE CLICK PE OPTIUNEA ALATURATA "POSTARI MAI VECHI" !



PhotoONE on Facebook