Marele premiu: machiaj, hair-style, rochie de mireasa si sedinta foto pentru 6 viitoare mirese

La inceputul lui decembrie am definitivat proiectul, desfasurat in 4 zile si initiat prin septembrie, impreuna cu 3 amici, furnizori de servicii in ale nuntilor (si nu numai). Competitia a fost pusa la cale de Maria Pauna (make-up artist) si a fost gazduita pe site-ul Miresici.ro, de unde am si selectat 6 viitoare mirese (cu toate ca era vorba de 5 ;) )

Am vrut sa aratam ca fiecare din mirese poate deveni "diva pentru o seara" cu ajutorul specialistilor si am vrut sa aratam "ce pot face 2 maini dibace" in ale machiajului, aranjarii parului si a tinutei unei domnisoare, care nu are nimic de-a face cu lucrul in lumina reflectoarelor, pe scena, pe podium sau cu orice alta indeletnicire legata de fotografiere .

Specialistii care au colaborat la transformarea celor 6 fete, dragute, ascultatoare si incantate (si recunoscatoare) de ceea ce li s-a intamplat si au primit, sunt :

make-up artist: Maria Pauna

hair-style: Jovsky Studio

vestimentatie: La fleur - maison de couture

foto: PhotoONE si Petru Bogdan (cel mai strasnic amic cu pipa in ale fotografiei :) )

video: Radu Rusu

Videoclipul ultimei parti a proiectului, aici

 

 

Arina

1 blog

 

Madalina

2 blog

 

Maria

3 blog

 

Lavinia

4 blog

 

Andra

5 blog

 

Diana

6 blog

3 comentarii:

Pentru a trimite comentariile dvs. nu este nevoie sa parcurgeti meniul anevoios de inregistrare a unui cont Google. Este suficient sa bifati optiunea "NUME/ADRESA URL" si sa va introduceti identitatea.




VREI SA VEZI MAI MULT ?

PENTRU POSTARILE ANTERIOARE CLICK PE OPTIUNEA ALATURATA "POSTARI MAI VECHI" !



PhotoONE on Facebook