Catinca Roman

 

Dupa experienta sesiunii fun-foto cu Razvan si Dani, Catinca, este o alta persoana publica care s-a lasat surprinsa de aparatul nostru foto.
Stiam ca urma s-o avem ca oaspete special in cadrul unei suite de sesiuni foto si stiam ca nu este dificila comunicarea cu ea. Cu toate astea am avut ceva emotii, nestiind cum sau cat trebuie sa vorbim sau sa interactionam. Iar in momentul in care ne-a marturisit ca nici nu-i place sa fie in fata camerei foto si ca nici nu a pozat foarte des, emotiile si grijile s-au inmiit.
In ciuda acestora insa totul a decurs mai mult decat ok, si ce am realizat la finalul sesiunii foto, e ca am avut sansa sa cunoastem si mai ales sa colaboram cu un om special.

Modesta, rabdatoare, cu respect pentru munca altora si mai ales cu o cadere deosebita catre a comunica, Catinca face parte dintre persoanele cu care ne-ar face placere sa colaboram oricand si in orice imprejurari.

Nu cred ca e cazul sa povestesc aici insa trebuie macar sa spun ca am fost impresionati cand am auzit-o povestind despre scoala pe care a urmat-o si domeniul care o pasioneaza: design vestimentar.
Are o lumina in priviri iar atitudinea, de obicei rezervata si retrasa, devine plina si pasionala numai cand pomeneste numele vreunui designer vestit sau aminteste vreo povestire din lumea modei.

Iar odata cu aceasta intalnire ni s-a confirmat ca meseria pe care cu drag o facem, pe langa faptul ca ne ofera ocazia deosebita de a cunoaste oameni deosebiti (simpli sau celebri)  ne ofera si ocazia sa furam din "deosebitul" lor si sa ne inspiram din atitudinea acestora, astfel incat si noi, candva, sa devenim "deosebiti" . 
  

 

catinca roman 3

catinca roman 4 

catinca roman 1

catinca roman 5

catinca roman 6

catinca roman 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a trimite comentariile dvs. nu este nevoie sa parcurgeti meniul anevoios de inregistrare a unui cont Google. Este suficient sa bifati optiunea "NUME/ADRESA URL" si sa va introduceti identitatea.




VREI SA VEZI MAI MULT ?

PENTRU POSTARILE ANTERIOARE CLICK PE OPTIUNEA ALATURATA "POSTARI MAI VECHI" !



PhotoONE on Facebook