Iata despre ce era vorba in subiectul trecut ...

S-a preparat, s-a montat, s-a votat si suntem in masura sa deschidem oficial "STUDIOUL FOTO"

Venim astfel in intampinarea oricui isi doreste un book profesional sau o sesiune de portret pentru sine (sesiunea “DIVA”) , deasemeni putem acum sa imortalizam miresele ce-au fost, dar nu au fotografii reusite de portret sau miresele care vor fi dar au nevoie de o repetitie pentru ziua cea mare (proiectul “BRIDE”)

Si acestea sunt doar cateva din motivele pentru care ati putea avea nevoie de noi si ne-ati putea solicita - sa nu mai pomenim de sedintele foto de familie sau cele rezervate bebelusilor, pe care le vom prezenta in sectiuni viitoare ale aceluiasi site.

Ramanem asadar deschisi la propuneri si solicitari si ne declaram disponibilitatea de a fotografia pe oricine detine un bob de indrazneala si incredere ca si el sau ea poate deveni parte a unor asemenea proiecte.

Va invitam sa vizionati noua sectiune inaugurata azi, dupa care de ce nu, va asteptam la o sesiune foto asemanatoare cu ce propunem aici :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru a trimite comentariile dvs. nu este nevoie sa parcurgeti meniul anevoios de inregistrare a unui cont Google. Este suficient sa bifati optiunea "NUME/ADRESA URL" si sa va introduceti identitatea.




VREI SA VEZI MAI MULT ?

PENTRU POSTARILE ANTERIOARE CLICK PE OPTIUNEA ALATURATA "POSTARI MAI VECHI" !



PhotoONE on Facebook